Yritysvideo

Video on näyttävä ja paljon kertova markkinointiviestinnän muoto, jolla voidaan tuoda esille yrityksen persoonallisuutta, lisätä luotettavuutta tai esitellä yrityksen tuotteita selkeämmin. Yritysvideo voi myös olla kuin lyhyt dokumentti yrityksestä, jossa kerrotaan esimerkiksi tarinaa yrityksen kulissien takaa tai esitellään yrityksen perustoimintaa.

Videoita eri tarpeisiin

Perinteisen yrityksen esittelyvideon lisäksi teemme mainosvideoita, tuote-esittelyitä, koulutusvideoita, videohaastatteluja, rekrytointivideoita, tiedotusvideoita… Oikeastaan mitä tahansa videomateriaalia yrityksesi markkinoinnin tueksi. Teillä voi olla jo mielessä idea videoon ja haette vain kuvaajia, editointia ja kalustoa, mutta autamme myös tarvittaessa mielellämme suunnittelussa tai voitte antaa meille kokonaan vapaat kädet. Videokuvaamme järjestelmäkameroilla sekä pienemmillä erikoiskameroilla käyttäen jalustoja, kiskoja ja muita laitteita, jolloin pystymme helposti kuvaamaan ahtaissa ja muuten haastavissa olosuhteissa. Meiltä löytyy tarvittaessa myös kalustot äänen taltiointiin. Aikaan saadaan lopputulos, joka ei poikkea televisiokameroin kuvatusta materiaalista. Toimitamme materiaalin yleensä verkon kautta Full HD -laadulla, mutta myös muista toimitustavoista voidaan sopia. Videota voi käyttää esimerkiksi yrityksen kotisivuilla tai laittaa levitykseen sosiaaliseen mediaan, jossa kiinnostavimmat videot voivat kerätä todella paljon katsojia ja näkyvyyttä yritykselle. Videolla on nykyään myös paljon aiempaa suurempi merkitys hakukonenäkyvyyden kannalta.

 

Hinnat (alv 24% lisätään hintoihin):

  • Hinta riippuu tuotannon, kuvauksen ja editoinnin määrästä, hintahaarukka tekemissämme yritysvideoissa yleensä 600-3000€ ja tuntihinta esim. editointiin 80€ / h

»Katso videoiden portfoliomme!«