Ylioppilaskuvat ja muut valmistujaiskuvat

YO-tutkinto on usein ensimmäinen suuri saavutuksemme opintiellä. Hyvät ylioppilaskuvat ovatkin mitä parhain muisto tästä merkkipaalusta. Valokuvaajamme kanssa onnistuu ylioppilaskuvaus miljöössä tai studio-olosuhteissa, mikä vain parhaiten sinulle sopii. Eikä miljöön tarvitse olla koulun takapiha vaan saat valita juuri sellaisen paikan, joka sinun persoonaasi kuvastaa eniten ja missä haluat itsesi ikuistettavan.

 

Tekemämme YO-kuvaus ei myöskään ole kellokorttityöskentelyä, emmekä laske vedosten lukumäärää, vaan kuvaamme niin kauan ja niin monessa eri paikassa, että saamme riittävästi kaikkia osapuolia miellyttäviä kuvia. Ylioppilaskuvauksen tai muun valmistujaiskuvauksen ei kuulu olla liukuhihnatyöskentelyä, ja siksi toimimme kuvattavan toiveiden mukaan. Liikuteltavan studiolaitteistomme avulla kuvaus voidaan myös järjestää miljöön lisäksi lähes missä tahansa sisätiloissa.

 

Suosittelemme ylioppilaskuvauksia ulkona hienossa miljöössä, jolloin kuvista tulee persoonallisia ja poseeraus voi tuntua rennommalta. Jos on omia ideoita ja toiveita kuvien tyylin suhteen, voitte laittaa meille etukäteen teitä miellyttäviä esimerkkikuvia netistä

 

Teemme ylioppilaskuvausta ja muuta valmistujaiskuvausta Turussa ja lähialueilla.

 

Hinta:

  • Studiolaitteilla halutussa paikassa tai miljöössä 140€
  • Ota ystäväsi mukaan: useampi henkilö kerralla ja halutessa yhteiskuvat 90€ / hlö

»Katso muita kuviamme portfoliossa«