Raskausajan kuvaus

Raskausaika on monelle tunteiden vuoristorata, jota kuitenkin usein jälkikäteen muistellaan lämmöllä. Uuden perheenjäsenen odotuksen tuomat muutokset kehoon ovat ainutlaatuisia ja muovaavat äidin kehoa ennennäkemättömällä tavalla. Yhdeksän kuukauden odotus menee kuitenkin lopulta todella nopeasti ohi ja sitä jää kaipaamaan. Teemme raskausajan kuvausta, jotta sinulla olisi muisto tästä ihmeellisestä ajasta.

Jos olet suunnitellut raskauskuvaukseen tulemista, kannattaa huomioida, että paras ajankohta äitiyskuvaukselle on suurin piirtein raskausviikon 30 jälkeen, jolloin vatsa on sopivan pyöreä muttei vielä liian suuri estämään luonnollista liikkumista.

 

Vinkit kuvaukseen:
– Vaatteiksi sopii taustasta erottuvat sopviasti kontrastia tuovat värit, esim. mustalla taustalla valkoiset vaatteet näyttävät hyviltä, valkoisella värikkäät
– Jos on omia ideoita ja toiveita kuvien tyylin suhteen, voitte laittaa meille etukäteen teitä miellyttäviä esimerkkikuvia netistä

 

Teemme raskauskuvausta Turun seudulla. Voit valita mieluisan paikan, tai suunnitella sopivan kuvauksen yhdessä valokuvaajan kanssa.

 

Hinta:

  • Studiolaitteilla halutussa paikassa tai miljöössä 140€

»Katso muita kuviamme portfoliossa«