Tekemämme sivustot ovat:

Myyviä. Yrityksen sivun tärkein tarkoitus on tiivistettynä lisätä mahdollisimman paljon yrityksen liikevaihtoa. Sivustot pyritään tekemään nopeasti itsensä takaisin maksaviksi ja niin että ne tuottavat jatkuvasti tulosta sen jälkeenkin.
Hakukoneystävällisiä. Sivustolle tulee hyvät perusoptimoinnit, jolloin ne ovat hakukoneiden löydettävissä. Sivu toimii hyvänä pohjana syvällisemmälle sisäiselle ja ulkoiselle optimoinnnille, jota teemme hakukonemainonnan lisäksi yhteistyökumppanin kanssa.
Responsiivisia ja helppokäyttöisiä. Sivusto käyttäytyy kauniisti joka laitteella ja asiakkaat/kävijät löytävät haluamansa mahdollisimman nopeasti ja helposti.
Helposti päivitettäviä. Saat halutessasi tunnukset ja pikakoulutuksen, jolloin voit muokata sisältöä visuaalisella editorilla suoraan sivulta. Teemme myös muutoksia tuntityönä.
Täysin kustomoituja ja persoonallisia. Pääsääntöisesti luomme sivuston tyhjältä pöydältä, jolloin valmiit rakenteet ja tyylivalinnat eivät rajoita sivuston lopullista muotoa. Noudatamme toiveitasi tai luomme halutessasi sivun tyhjästä tutkimalla alasi kilpailijoiden sivustoja valiten parhaat ideat niistä ja lisäämme oman persoonallisen ilmeen.
Yksinkertaisia, selkeitä, tuoreen ja näyttävän näköisiä. Erityisesti etusivun tulee olla näyttävä ja sisällöltään toimiva, jotta asiakkaat kiinnostuvat sivusta. Etusivu luo yleensä myös suunnan koko sivuston ulkoasulle, jonka teemme houkuttelevaksi sopivilla taustoilla ja muilla visuaalisilla elementeillä.
Tehty WordPress-alustalle. WordPress on suosituin avoimen koodin julkaisujärjestelmä. Se on helppo käyttää, nopea, turvallinen ja helposti päivitettävissä, jolloin kuka tahansa WordPressiä osaava voi tehdä muutoksia sivustoon aloittamatta täysin alusta.

Kerromme mielellämme tarkemmin juuri teille sopivista ratkaisuista, ota yhteyttä ja kysy lisää “Pyydä tarjous” -lomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen contact@lenseproductions.com.

 

Autamme myös muissa asioissa, esimerkiksi:

  • WordPress-sivuston kehittäminen, muokkaaminen ja päivittäminen
  • Sopivan hostingpalvelun valinta, ylläpidämme myös itse sivustoja
  • Sähköpostit kuntoon yrityksen omalla domainilla ilman ylläpitohuolia, pienemmille yrityksille tämä on mahdollista myös kertamaksulla ilman kuukausikuluja!
  • Adwordsin, Analyticsin, Webmaster toolsin, Facebookmainonnan ja muun mainonnan liittäminen sivustoosi. Tarjoamme myös näitä palveluita yhteistyökumppanimme kanssa

 

Hinnat (alv 24% lisätään hintoihin):

  • Valmis paketti alkaen 700€ (Muutaman sivun sivusto perusominaisuuksilla, tekstit ja kuvat asiakkaalta. Kysy lisää!)
  • Ylläpito perussivustolle alkaen 150€ / vuosi
  • Kotisivuihin liityvät työt myös 50€ / h tai projektihinnalla, pyydä tarjous!