Graafinen suunnittelu

Sijaitsemme Turussa ja asiakaskuntamme koostuu pääasiassa Turkulaisista ja lähiseudun yrityksistä. Tulemme mielellämme tapaamaan ja keskustelemaan kasvotusten yrityksesi tarpeista, mutta hommat hoituvat tietysti myös kokonaan etänä. Jos siis olet kauempaa ja pidät tyylistämme, voimme silloinkin tehdä graafisen suunnittelun ja hoitaa yhteydenpidon kokonaan puhelimitse ja netin välityksellä. Jos haet yritykselle kokonaan uutta ilmettä valokuvineen ja kotisivuineen, tulemme mielellämme kauemmaksikin tapaamaan ja kuvaamaan.

Logon suunnittelu

Hyvä logo on yksinkertainen, selkeä, mieleenpainuva ja toimii niin suurena kuin pienenä käyttökohteesta riippuen. Se on yksi ensimmäisistä asioista, joita uusi asiakas yrityksestäsi kohtaa. Siksi on tärkeää, että logon suunnitteluun panostetaan ja luodaan logosta sellainen, että erotut kilpailijoistasi jo ensimetreillä. Teemme logosuunnittelua ja toimimme tiiviissä yhteistyössä yrityksesi kanssa saaden aikaan teitä miellyttävän lopputuloksen, joka on ennen muuta yksilöllinen ja monikäyttöinen. Toimitamme logon vektorimuodossa ja haluttuina kuvakokoina taustalla ja ilman, jolloin sitä on helppo käyttää kaikissa yhteyksissä.

Esitteen, käyntikortin ja julisteen suunnittelu

Digitaalisena aikakautena on hyvä muistaa, että myös painettu media on edelleen arvossaan. Teemme valokuvauspalveluiden ja videokuvauspalveluiden lisäksi myös graafista suunnittelua. Meiltä saat yrityksesi markkinoinnin tueksi esitteet, käyntikortit ja julisteet. Olemme etsineet painotaloista parhaat yhteistyökumppanit, joiden avulla voimme hoitaa myös painatuksen puolestasi.

 

Hinnat (alv 24% lisätään hintoihin):

 • Logo vektorigrafiikalla alkaen 140€
 • Käyntikortin suunnittelu
  • Kaksipuolinen alkaen 80€
  • Useammalla nimellä +5€ / hlö
 • Esitteen tai julisteen suunnittelu
  • Yksipuolinen yhden sivun esite tai juliste alkaen 110€
  • Kaksipuolinen tai haitarimallinen esite alkaen 160€
 • Graafinen suunnittelu myös 50€ / h tai pyydä tarjous projektihinnasta